Jatka ostoksia
RePack x Alpa
Alpa ja
palautettava pakkaus
Miksi RePack?
Me Alpalla olemme sitä mieltä, että maailma tarvitsee kertakäyttöä kestävämpiä ratkaisuja. Siksi tarjoamme nyt palautettavaa RePack-toimituspakkausta.
RePack on yksinkertainen tapa vähentää pakkausroskaa. Se on vaihtoehto kertakäyttöpakkaukselle, sillä se on suunniteltu kestämään vähintään 20 käyttökertaa. RePackin käyttö on helppoa ja palkitsevaa: palauttamalla vähennät kertakäyttöpakkausten määrää ja säästät rahaa.

Näin helppoa se on
1
Valitse RePack pakkausvaihtoehdoksi kassalla
2
Palauta tyhjä RePack lähimpään postilaatikkoon
3
Vähennät roskaa ja säästät rahaa!

Valitse RePack pakkausvaihtoehdoksi kassalla
Tee ostoksesi tavalliseen tapaan Alpa-verkkokaupassa. Valitse RePack pakkausvaihtoehdoksi kassalla. Maksat RePackista 3,50 €

Huom: jos ostoksesi ei mahdu RePackiin, se toimitetaan tavanomaisessa pakkauksessa.
Palauta tyhjä RePack lähimpään postilaatikkoon
Poista ostamasi tuotteet pakkauksesta, taittele pakkaus kirjekokoon ja käännä palautuslappu näkyville. Pudota tyhjä pakkaus lähimpään postilaatikkoon. Tyhjän RePackin palautusmaksu on maksettu puolestasi. Palauttamasi RePack puhdistetaan ja laitetaan takaisin töihin.
Vähennät roskaa ja säästät rahaa!
RePackin palauttamisella on oikeasti merkitystä! Kiitokseksi puhtaamman ympäristön lisäksi saat 10 % alennuskoodin käyttöösi. Kauppakohtaisen alennuksen voit lunastaa missä tahansa RePackia käyttävässä kaupassa.
Miten RePackin saa?
Kun valitset RePack-pakkausvaihtoehdon, pakkauksen hinta lisätään ostokseesi. Hinta on 3,50 €.


Maksa 3,50 €

Säästä seuraavasta ostoksestasi 10 %

Usein kysytyt kysymykset
Miten palautan tyhjän RePackin
RePackin palauttaminen on helppoa! Käännä "Reply paid"-tekstillä varustettu osoitelappu pakkauksen päälle, sulje pakkaus siihen kiinnitetyllä velcro-tarralla ja pudota se lähimpään postilaatikkoon.

Mitä jos haluan palauttaa osan tai kaikki ostoksistani
RePack ostoksineen palautetaan tässä tapauksessa Alpa -verkkokauppaan. Asiakaspalatusohjeet löytyvät pakkauksen sisältä. Jos et saanut ohjeita, seuraa täältä löytyvää ohjetta Alpa -sivustolla. Huomioi RePackia sulkiessasi myös seuraavat seikat:

  • Sulje RePack mukana olevalla velcro-tarralla sekä ylimääräisellä teipillä. Voit käyttää mitä tahansa teippiä.
  • Teippaa pakkaus huolellisesti kiinni, jotta se ei aukeaisi kuljetuksen aikana. Anna postissa virkailijalle Alpan palautusnumero, jolloin virkailija tulostaa ja liimaa palautusosoitetiedot pakettiin.
  • Tärkeää! Älä käännä näkyviin pakkauksessa kiinni olevaa osoitelappua, jossa lukee pakkauksen tunniste ("package code")
Taitteluohjeet
Tutustu RePackiin tarkemmin
Jatka ostoksia
 
 
 

Jos tarvitset lisätietoa tai apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: info@originalrepack.com