Jatka ostoksia
RePack x Pure Waste
Pure Waste ja
palautettava pakkaus
Miksi RePack?
Me Pure Wastella olemme sitä mieltä, että maailma tarvitsee kertakäyttöä kestävämpiä ratkaisuja. Siksi tarjoamme nyt palautettavaa RePack-toimituspakkausta.
RePack on yksinkertainen tapa vähentää pakkausroskaa. Se on vaihtoehto kertakäyttöpakkaukselle, sillä se on suunniteltu kestämään vähintään 20 käyttökertaa. RePackin käyttö on helppoa ja palkitsevaa: palauttamalla vähennät kertakäyttöpakkausten määrää ja vähennät hiilidioksidipäästöjä jopa 80% verrattuna kertakäyttöpakkaukseen.

Näin helppoa se on
1
Kaikki mahdolliset ostokset toimitetaan RePackissa
2
Palauta tyhjä RePack lähimpään postilaatikkoon
3
Vähennät roskaa ja suojelet luontoa

Kaikki mahdolliset ostokset toimitetaan RePackissa
Tee ostoksesi tavalliseen tapaan Pure Waste-verkkokaupassa. Kaikki kirjekokoa suuremmat ostokset toimitetaan automaattisesti RePackissa. Helppoa, eikö?
Palauta tyhjä RePack lähimpään postilaatikkoon
Poista ostamasi tuotteet pakkauksesta, taittele pakkaus kirjekokoon ja käännä palautuslappu näkyville. Pudota tyhjä pakkaus lähimpään postilaatikkoon. Tyhjän RePackin palautusmaksu on maksettu puolestasi. Palauttamasi RePack puhdistetaan ja laitetaan takaisin töihin.
Vähennät roskaa ja suojelet luontoa
RePackin palauttamisella on oikeasti merkitystä! Valitsemalla ympäristöystävällisen pakkauksen autat meitä vähentämään hiilidioksidipäästöjä joka 80% verrattuna kertakäyttöpakkaukseen.
Miten RePackin saa?
Pure Waste pakkaa kaikki kirjekokoa suuremmat ostokset RePack-pakkaukseen ilman lisäkuluja.

Älä unohda palauttaa RePackia lähimpään postilaatikkoon!

Säästä hiilidioksidipäästöjä jopa 80%

Usein kysytyt kysymykset
Miten palautan tyhjän RePackin
RePackin palauttaminen on helppoa! Käännä "Reply paid"-tekstillä varustettu osoitelappu pakkauksen päälle, sulje pakkaus siihen kiinnitetyllä velcro-tarralla ja pudota se lähimpään postilaatikkoon.

Mitä jos haluan palauttaa osan tai kaikki ostoksistani
RePack ostoksineen palautetaan tässä tapauksessa Pure Waste -verkkokauppaan. Asiakaspalatusohjeet löytyvät pakkauksen sisältä. Jos et saanut ohjeita, seuraa täältä löytyvää ohjetta Pure Waste -sivustolla. Huomioi RePackia sulkiessasi myös seuraavat seikat:

  • Sulje RePack mukana olevalla velcro-tarralla sekä ylimääräisellä teipillä. Voit käyttää mitä tahansa teippiä.
  • Liimaa Pure Waste -palautustarra RePackin etupuolelle teipin päälle. Käytä tarvittaessa lisää teippiä.
  • Tärkeää! Älä käännä näkyviin pakkauksessa kiinni olevaa osoitelappua, jossa lukee pakkauksen tunniste ("package code")
Taitteluohjeet
Tutustu RePackiin tarkemmin
Jatka ostoksia
 
 
 

Jos tarvitset lisätietoa tai apua, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä osoitteessa: info@originalrepack.com